Hovězí s brusinkovou omáčkou

Hovězí zadní       750 g    

Hladká mouka     2 lžíce

Olej                      6 lžic

Červená cibule    3 ks        nakrájená na kolečka

Červené víno      250 ml

Brusinky sterilované      

Brambory

 

Hovězí nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Poté obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozpáleném oleji do lehké hnědé barvy. Vyjměte. Osmahneme cibuli. Cibuli a maso dáme do tlakového hrnce, podlijeme vínem a necháme tři minuty provařit. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené. Necháme vařit asi hodinu. Poté přidáme brusinky a necháme vařit zhruba 15 minut. Osolíme podle chuti. Podáváme s mačkanými bramborami.

 

Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.

 

REklama aroma difuzér koupit