Hovězí zadní 750 g
Hladká mouka 2 lžíce
Olej 6 lžic
Červená cibule 3 ks nakrájená na kolečka
Červené víno 250 ml
Brusinky sterilované
Brambory
Hovězí nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Poté obalíme v hladké mouce. Opečeme na rozpáleném oleji do lehké hnědé barvy. Vyjměte. Osmahneme cibuli. Cibuli a maso dáme do tlakového hrnce, podlijeme vínem a necháme tři minuty provařit. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené. Necháme vařit asi hodinu. Poté přidáme brusinky a necháme vařit zhruba 15 minut. Osolíme podle chuti. Podáváme s mačkanými bramborami.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.