Vepřová krkovice nebo plec 800 g na plátky
Brambory 1 kg
Olej 3 lžíce
Česnek 3 stroužky rozmačkané
Cibule 1 ks na drobno
Dijonská hořčice 2 lžíce
Kečup 2 lžíce
Worcestrová omáčka 3 lžíce
Chilli koření 1 lžička
Sůl
Pepř
Pečící papír
Alobal
Den 1
Maso nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek osmahneme na oleji na pánvi, přidáme hořčici, kečup, worcester, chilli koření, sůl a pepř a krátce orestujeme. Směs nalijeme do mísy a přidáme maso, promícháme, zakryjeme fólií a necháme marinovat přes noc.
Den 2
Plátky masa dáme do pekáče. Podlijeme trochou vody. Ustřihneme pečící papír velký jako pekáč, namočíme ho pod tekoucí vodou, jako když mácháme hadr. Položíme papír na maso. Pekáč zakryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C na 45 minut. Poté sundáme alobal a papír a necháme 10 minut dopéct, aby maso dostalo barvu. Servírujeme s vařeným bramborem.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.