Hladká mouka 300 g
Sušené droždí 7 g
Olej 2 lžíce
Sůl ½ lžičky
Voda 180 ml
Protlak 50 g
Kečup 50 g
Bazalka koření 1 lžička
Česnek koření 1 lžička
Mozzarella 2 balení nakrájená na plátky
Gouda 100 g nastrouhaný na jemno
Kukuřice sterilovaná 80 g
Šunka 50 g roztrhaná na menší kusy
Slanina 50 g roztrhaná na menší kusy
Olivy 1 balení nakrájené na kolečka
Cibule 1 ks nakrajená na půlkolečka
Rajčata 2 ks nakrájená na kolečka
V poledne nebo den předem:
Hladkou mouku promícháme s droždím a ½ lžičkou soli. Poté přidáme olej a vodu, promícháme vařečkou a poté uhněteme rukama těsto. Těsto dáme do misky a pomažeme po povrchu olejem. Uložíme na půl dne do lednice.
Večer:
Troubu předehřejeme na 200°C. Těsto prohněteme a rozdělíme na dvě poloviny. Každou část rozválíme na placku o průměru 30 centimetrů. Protlak promícháme s kečupem, česnekem, bazalkou a solí. Rajčatovou pastu rozmažeme na placky. Dále vrstvíme náplň: šunka, slanina, cibule, mozzarella, kukuřice, rajčata a olivy. Goudu necháme stranou. Dáme péct do vyhřáté trouby na 12 minut. Poté přidáme nastrouhanou goudu a dáme rozpéct. Vyjmeme a krájíme na trojúhelníčky.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.