Hladká mouka 250 g
Máslo 150 g
Žloutek 1 ks
Voda 50 ml
Uzené maso 200 g nakrájené nadrobno
Pórek 2 ks nakrájený na půl kolečka
Smetana ke šlehání 4 lžíce
Vejce 4 ks
Sýr vcelku 100 g nastrouhaný na hrubo
Sůl
Pepř
Nejdříve si připravíme těsto. Hladkou mouku smícháme se špetkou soli. Změklé máslo nadrobíme do mouky, přidáme žloutek a vodu a vypracujeme těsto. Těsto rozválíme na 3 mm silnou placku a tu dáme do koláčové mísy. Dáme péct do trouby na 180°C na 15 minut. Mezitím dáme smažit na dvou lžících oleje uzené maso pokrájené na kostičky, poté přidáme do pánve pórek a restujeme zhruba 3 minuty. V míse si smícháme 4 celá vejce se 4 lžícemi smetany ke šlehání, špetkou soli, pepřem a ¾ nastrouhaného sýra. Směs smícháme s masem a pórkem. Celou směs dáme do těsta a dále pečeme 20 minut. Ke konci pečení posypeme zbytkem sýra a necháme zapéct.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.