Vepřová kýta 700 g
Hořčice plnotučná
Klobása 1 ks nakrájená na čtvrt kolečka
Vejce 2 ks nakrájené na drobno
Sterilované okurky 150 g nakrájené na čtvrt kolečka
Cibule 1 ks nakrájená na drobno
Hladká mouka 4 lžíce
Rýže 250 g
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Zprudka opečeme na oleji, poté vyjmeme. Na zbylém tuku osmahneme cibuli a klobásu. Vrátíme dovnitř maso a zalijeme ho vodou. Přidáme okurku. Dusíme do měkka asi 45 minut. Vejce uvaříme na tvrdo. Mezitím v ½ hrnku vody rozkvedláme lžíci hořčice a 2 lžíce mouky. Směs nalijeme k měkkému masu a přidáme vejce. Povaříme asi 15 minut. Podáváme s rýží.
Příjemnou atmosféru ke každému Vašemu jídlu vykouzlí aroma difuzér s podsvícením a reproduktorem, podívejte se na něj zde.